arrow_drop_up arrow_drop_down

Bestel hier de meest uitgebreide mindset-cursus van Nederland. Nu tijdelijk van €1179 voor €479,-.

Boost Your Life - Programma

Boost Your Mindset

✪ Upgrade Your Mindset

✪ Heath, Body & Mind.   

✪ Identiteit                        

Boost Your Happiness

✪ Maintain Your Mindset.    

✪ Rules of Money                  

✪ Life Vision                           

Boost Your Connections

✪ Love & Connection                                     

✪ Ultimate Relations                                      

✪ Universele wetten & Spiritualiteit            

Boost Your Future

✪ Future Master Plan         

✪ Ultimate Life insurance  

✪ Ultimate Mindset            

Nu tijdelijk van €1197 voor €479,-

We leven op dit moment in bizarre tijden. Alle maatregelen, beperkingen en lockdowns zorgen in eerste instantie niet voor het beste gevoel. Alleen de vraag is hoe ga jij daarmee om? Het team van de Mindset Academy wil de komende tijd zoveel mogelijk mensen gaan helpen met het vinden van hun geluk en vrijheid. Daarom bieden wij het complete 'Boost Your Life' programma nu met flinke korting aan, zodat zoveel mogelijk mensen hier van kunnen profiteren. Vandaag starten? Dat kan!

Het Boost Your Life programma is verdeeld in 4 verschillende onderdelen, waarbij ieder onderdeel verschillende modules bevat op het vlak van mindset en persoonlijke ontwikkeling. Het fijne is dat je helemaal zelf bepaalt hoe snel je de cursus doorloopt.

Wat kan je verwachten? Je krijgt direct inzicht in waar je nu staat in jouw leven en dat is dan tevens ook het startpunt van jouw mindset avontuur. De eerste stap is het boosten van jouw mindset om daarna door te gaan met jouw happiness, connections en future. Belangrijke levensonderdelen zoals het omgaan met geld, contacten onderhouden, doen wat je leuk vind en gewoonweg gelukkig zijn. Dit zijn de absolute speerpunten van het programma.

Als je het Boost Your Life programma volgt is er elke twee weken een digitale LIVE coaching waarbij jij aanwezig kunt zijn. Tijdens de sessie heb je interactie met onze mindset expert, en is er de mogelijkheid om vragen te stellen in groepsverband met de andere cursisten. Daarnaast is er ook een twee wekelijkse waardevolle LIVE meditatie die jou gaat helpen om innerlijke rust te vinden tijdens het gehele proces.

Wij waarderen jou enorm!