PODCAST

Luister naar onze inspirerende podcasts waarmee je jouw brein blijft voeden

op het gebied van persoonlijke groei!

Luister naar onze inspirerende podcasts waarmee je jouw brein blijft voeden

op het gebied van persoonlijke groei!

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE PODCASTS

Met de programma's van de De Mindset Academy willen we mensen helpen om hun mindset sterker en positiever te maken, zodat zij meer plezier, succes en geluk gaan ervaren. Dat is voor ons in ieder geval de reden waarom wij doen wat we doen!
Kennis en inzicht over dit onderwerp is heel belangrijk. Daarom bieden we naast het online Boost Your Life Programma ook gratis Boost Your Mind Podcasts aan. In de inhoud van de podcasts vormt persoonlijke ontwikkeling de rode draad. We gaan in op onderwerpen als geluk, geld, bewustzijn, carrière, doelen stellen, innerlijke rust, positieve psychologie en het ontdekken en uitbouwen van jouw identiteit. Het handige van een podcast is dat je deze kan beluisteren waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Veel mensen luisteren een podcast in de auto of combineren het luisteren van een podcast met een andere activiteit zoals hardlopen, wandelen of sporten. Elke 2 weken verschijnt er een nieuwe Boost Your Mind Podcast. Je kunt deze terugvinden op deze pagina van de website, via SoundCloud en via Spotify.

Veel luisterplezier!

Podcast: Overwin angst & onzekerheid

Angsten en onzekerheden. Iedereen heeft ze. Bij de één zijn ze groter dan bij de ander. Deze podcast geeft handige inzichten, tips en tricks.

Podcast: Kritiek vs. Feedback

Omgaan met kritiek vinden veel mensen lastig. In deze podcast gaan we dieper in op het geven en ontvangen van kritiek en feedback.

Podcast: Dankbaarheid

Dankbaar zijn maakt jezelf en anderen om je heen gelukkig. Hoe kan je dankbaarheid gebruiken als grote vermenigvuldiger?

Podcast: Balans lichaam en geest

Podcast over wat het belang is van het hebben van de juiste energie, ultieme focus, het stellen van doelen en het belang van meditatie.

Podcast: Identiteit. Wie ben ik?

Om vooruitgang te kunnen boeken in je leven moet je eerst goed weten wie je bent. Hoe je dit kan ontdekken hoor je in deze podcast.

Podcast: Winnaar of verliezer

Zie jij jezelf als een winnaar of een verliezer? Hoe bouw je aan een winnaarsmentaliteit? Je hoort het in deze podcast.

Podcast: Doelen & perfectionisme

Deze podcast gaat over het stellen van doelen en welke rol perfectionisme hierin speelt. Is het streven naar perfectie wel zo slim?

Podcast: Growth versus fixed mindset

Een eerste stap zetten is vaak spannend. In deze podcast leer je een manier die jouw eerste stap gemakkelijker zal maken.

Podcast: Alles over succes

Successen kun je boeken op allerlei vlakken. Maar, wat is succes? Waarom streven we naar succes? Je hoort het in deze podcast.

Podcast: Is 2020 een verloren jaar?

Na alles wat er gebeurd is zien veel mensen 2020 als een verloren jaar. Maar is dit ook zo? Welke inzichten geven jou juist kansen? 

Podcast: Een eerste stap zetten

Een eerste stap zetten is vaak spannend. In deze podcast leer je een manier die jouw eerste stap gemakkelijker zal maken.

Podcast: Spiritualiteit

Spiritualiteit. Is dat iets zweverigs? Hoe kan je spiritualiteit in jezelf ontdekken? Wat kan het voor mij betekenen? De antwoorden hoor je in deze podcast.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je aan de slag met ons Boost Your Life Programma om te bouwen aan een sterke mindset en een mooier leven?

Wil je meer weten over De Mindset Academy en het team?

Klik dan op de button hieronder en maak kennis met ons!