arrow_drop_up arrow_drop_down

Hi, it's Hulsmann.. Jaap Hulsmann!

Allereerst wil ik graag mijn dankbaarheid uitspreken voor het feit dat je de moeite neemt om je in mij,  De Mindset Academy® en daarmee tegelijkertijd óók in jezelf te verdiepen

null

Al jarenlang houd ik me bezig met het verbinden, helpen, inspireren en motiveren van mensen, omdat ik het geweldig vind om mensen te zien groeien naar hun ware potentie.

Door vallen en opstaan en iedere keer weer uit mijn comfortzone te stappen, heb ik ontdekt dat er, naast de wereld die we allemaal kennen, óók nog een andere wereld bestaat. Eentje welke echter voor de meeste mensen onzichtbaar lijkt te zijn en welke alleen maar zichtbaar en tastbaar voor je wordt, wanneer jij besluit om de regie te nemen over jouw eigen leven en jouw dromen achterna te gaan.

null 

Deze onzichtbare (magische) wereld waar ik het over heb, is er één waar iedereen voor elkaar klaar staat, elkaar vooruit helpt en de beste ideeën met elkaar deelt. Het is een wereld waar je op dagelijkse basis kunt groeien en jouw 'canvas' van jouw leven volledig zelf kunt inkleuren, precies zoals jij jouw ideale leven voor je ziet...

Mijn vier belangrijkste kernwaarden in mijn leven:

Vrijheid

Contributie

Plezier

Groei

Hi, it's Brouwer.. Kevin Brouwer!

Altijd een stap omhoog willen, een drang om door ontwikkelen als persoon en mijn hele leven al een motto van

waar anderen stoppen, ga ik door’!


Ik werkte voor en achter de schermen bij de grote TV producenten, RTL en SBS om uiteindelijk mijn eigen productiebedrijf te starten. Heel lang was ik onbewust bekwaam en daarmee ben ik al ver gekomen.

Maar wat denk je dat er gebeurt als je ergens de handvatten krijgt, waardoor je écht tot grote hoogte kunt stijgen?

Wanneer je ineens bewust bekwaam wordt en je je eigen talenten en kracht slimmer en gerichter kan gaan inzetten, dan krijg je letterlijk de sleutel naar een mooier leven.


De Mindset Academy is voor mij dan ook een zeer logische stap, om mijn kennis en kunde over te dragen aan anderen, die op hun beurt weer klaar zijn om te groeien naar het volgende niveau.


Samen met het ijzersterke team staan wij klaar om jou te helpen.


Geregeld zal ik in De Mindset Academy mijn microfoon tevoorschijn toveren om onze leden te interviewen over hun behaalde resultaten en daarmee successen, want wij weten als geen ander dat iedereen een podium verdient in zijn of haar leven!


Mijn vier belangrijkste kernwaarden in mijn leven:

Succes

Onafhankelijkheid

Vrijheid

Groei

Hi, it's van der Meer.. Femke van der Meer!

Mindset. Wat is dat eigenlijk?

Het is de manier waarop je denkt. En hoe je denkt beïnvloedt weer hoe jij je leven leeft en ervaart. Kortom, een positieve mindset draagt bij aan een mooier leven en dat werkt voor mij bijna verslavend. Mijn inspiratie haal ik uit het lezen van boeken, inspirerende gesprekken en de soms onverwachte uitdagingen en obstakels in mijn leven.

 

Met mijn creativiteit als kernwaarde zoek ik altijd naar nieuwe kansen en oplossingen. Niet alleen zakelijk, maar ook privé. Bijvoorbeeld toen ik in scheiding lag en een lange periode alleen voor mijn zoontje moest zorgen. Deze kernwaarde en mijn positieve mindset heeft mij geholpen om daadkrachtig en vol zelfvertrouwen door mijn scheiding heen te komen.

 

Mooie ontwikkelingen en lastige obstakels in je leven maken dat je groeit, als mens. Deze groei heb ik niet altijd bewust ervaren. Sinds ik meer actief met mijn mindset bezig ben ervaar ik mijn persoonlijke groei veel bewuster en daar haal ik veel zelfvertrouwen en motivatie uit. Iets dat ik graag door wil geven. De kernwaarde groei staat dan ook centraal binnen de Boost-trajecten van De Mindset Academy.

 

Meer zelfvertrouwen, meer geluksmomentjes, denken in kansen en mogelijkheden en stap voor stap je leven steeds een beetje mooier maken. Het is een keuze én er is een route. Ik ben die route gaan volgen. Een route die mij gelukkiger maakt en vrijheid bezorgd.

Ga je met ons mee op pad?


Mijn vier belangrijkste kernwaarden in mijn leven:

Creativiteit

Onafhankelijkheid

Vrijheid

Groei

Wij waarderen jou enorm!