arrow_drop_up arrow_drop_down

Wie zijn wij?

#DeMindsetAcademy

De Mindset Academy is opgericht met als doel om zoveel mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Er wordt vaak gezegd 'Mindset = everything' en dat is ook voor 100% waar. Alles valt of staat met de juiste mindset. Op een dag heb je 50.000 - 60.000 gedachten, maar hoe kun je die nou goed ordenen?

Dit vraagstuk heeft geresulteerd in de meest complete mindset-cursus van Nederland. Mindset Expert Jaap Hulsmann deelt zijn kennis samen met onze andere coaches. Het doel? Zoveel mogelijk mensen helpen en te begeleiden bij de persoonlijke ontwikkeling.

 Wanneer je kiest voor De Mindset Academy, dan kies je voor jezelf!  Je gaat met jezelf aan de slag op weg naar die ijzersterke mindset.

Met de GRATIS Boost Your Mind mini-cursus kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met wat een ijzersterke mindset voor jou kan betekenen. Na deze mini-cursus kun je doorpakken met het Boost Your Life programma.


Je gaat daar véél meer de diepte in met waardevolle (levens)onderwerpen. Het totale programma bestaat uit 4 onderdelen en elk onderdeel bestaat uit 3 modules. 


Na het volgen van de, in totaal 12 modules zal je leven volledig positief zijn veranderd. Wil je meer weten over ons Boost Your Life programma? Klik in het menu op de knop.

KOMEN ÉÉN OF MEERDERE VAN DEZE VRAGEN TERUG IN JOUW MINDSET?

* Wat zijn eigenlijk mijn persoonlijke doelen?
* Wat is nou mijn doel in dit leven?
* Waar sta ik voor? Waar wil ik graag naartoe? 
* Waarom laat ik mijn leven beïnvloeden door (diepgewortelde) onzekerheid? 
* De hele Corona periode jaagt mij angst aan en waarom laat ik dat gebeuren?
* Waarom heb ik mijn emoties niet onder controle?
* Waarom is die andere persoon gelukkiger en succesvoller dan ik?
* Waarom kom ik aan het einde van de maand in geldnood en krijg ik hier geen grip op?
* Waarom heb ik slechte relaties en loopt het niet zoals ik wil?
* Hoe vind ik mijn ideale droompartner?

Ja, ik kies voor Boost Your Life en ga de uitdaging met mezelf aan.

Wij waarderen jou enorm!