Kevin Brouwer

Mindset Motivator

Altijd een stap omhoog willen, een drang om door ontwikkelen als persoon en mijn hele leven al een motto van ‘waar anderen stoppen, ga ik door’!

Ik werkte voor en achter de schermen bij de grote TV producenten, RTL en SBS om uiteindelijk mijn eigen productiebedrijf te starten. Heel lang was ik onbewust bekwaam en daarmee ben ik al ver gekomen. Maar wat denk je dat er gebeurt als je ergens de handvatten krijgt, waardoor je écht tot grote hoogte kunt stijgen? Wanneer je ineens bewust bekwaam wordt en je je eigen talenten en kracht slimmer en gerichter kan gaan inzetten, dan krijg je letterlijk de sleutel naar een mooier leven.

De Mindset Academy is voor mij dan ook een zeer logische stap, om mijn kennis en kunde over te dragen aan anderen, die op hun beurt weer klaar zijn om te groeien naar het volgende niveau. Samen met het ijzersterke team staan wij klaar om mensen te helpen. Geregeld zal ik in De Mindset Academy mijn microfoon tevoorschijn toveren om onze leden te interviewen over hun behaalde resultaten en daarmee successen,

want wij weten als geen ander dat iedereen een podium verdient in zijn of haar leven!

Mijn kernwaarde: Succes

Succes kent zoveel kanten. Dat maakt het voor mij interessant om het na te streven op diverse vlakken. Ik wil graag succes hebben in mijn business (werk). Ook op privé vlak is kernwaarde voor mij. Ik wil graag succes hebben in mijn vriendschappen, zakelijke relaties en met mijn partner. Succes is geen vies woord, het is het fundament van je geluk.

Mijn kernwaarde: Onafhankelijkheid

Ik was van jongs af aan al enorm onafhankelijk. Ik wil niet het gevoel hebben afhankelijk van iets of iemand te zijn. Dat beknelt me en zorgt niet voor het juiste gevoel. Die onafhankelijkheid, die je ook wel onder vrijheid kan scharen, is een kernwaarde omdat ik vanuit die positie helemaal mezelf kan zijn en daardoor het beste kan geven in mijn werk en privé.  

Mijn kernwaarde: Groei

Mijn hele leven heb ik al de drang gehad om te (blijven) groeien. Ik wilde altijd heel veel leren en daarom stelde ik altijd heel veel vragen. Ik sta meer dan ooit open voor feedback van anderen om zo te groeien. Stilstand is achteruitgang dus het is belangrijk om continu te blijven groeien. Groeien staat daarom bovenaan mijn lijstje van kernwaarden.

Volg mij op social media

Dagelijks post ik inspirerende quotes op mijn social media kanalen of deel ik ervaringen uit mijn eigen leven. Mocht het je het leuk vinden om mij op social media te volgen, laten we dan connecten! Je vindt mij hier:


Volg mij op Instagram
Contact mij via Facebook
Stuur een bericht: support@demindsetacademy.nl t.a.v. Kevin

WIL JE WETEN WAAROM JAAP ONZE MINDSET-SPECIALIST IS?

WIL JE WETEN WELKE KERNWAARDEN FEMKE BELANGRIJK VINDT?

Boost Your Life Programma

Wil je aan de slag met de meest uitgebreide en doeltreffende mindset-cursus van Nederland?

"Mindset is what separates the best from the rest."