Jaap Hulsmann

Mindset Specialist

Allereerst wil ik graag mijn dankbaarheid uitspreken voor het feit dat je de moeite neemt om je in mij, De Mindset Academy en daarmee tegelijkertijd óók in jezelf te verdiepen.

Al jarenlang houd ik mij bezig met het verbinden, helpen, inspireren en motiveren van mensen, omdat ik het geweldig vind om mensen te zien groeien naar hun ware potentie. Door vallen en opstaan en iedere keer weer uit mijn comfortzone te stappen heb ik ontdekt dat er, naast de wereld die we allemaal kennen, óók nog een andere wereld bestaat. Eentje welke echter voor de meeste mensen onzichtbaar lijkt te zijn en welke alleen maar zichtbaar en tastbaar voor je wordt, wanneer jij besluit om de regie te nemen over jouw eigen leven en jouw dromen achterna te gaan.

Deze onzichtbare (magische) wereld waar ik het over heb, is er één waar iedereen voor elkaar klaar staat, elkaar vooruit helpt en de beste ideeën met elkaar deelt. Het is een wereld waar je op dagelijkse basis kunt groeien en jouw 'canvas' van jouw leven volledig zelf kunt inkleuren, precies zoals jij jouw ideale leven voor je ziet...

Mijn kernwaarde: Vrijheid

Vrijheid om te doen wat ik wil, om te zijn wie ik ben en om samen te werken met wie ik wil. Vrijheid is zo ongelooflijk belangrijk voor me en komt tot uiting op alle vlakken. De vrijheid om te ondernemen en iets op te bouwen waar de sky the limit is. Ook streef ik financiële vrijheid na, omdat ik in die positie in staat ben om mensen in de toekomst te blijven helpen.

Mijn kernwaarde: Contributie

Met alles wat ik doe wil ik een bijdrage leveren aan een betere wereld. Een wereld waar mensen kunnen groeien en volop kunnen genieten. Daarnaast ben ik met de Mindset Academy gestart, omdat ik met dit initiatief een bijdrage wil leveren aan een allesomvattende leeromgeving waar iedereen meer succes en geluk in hun leven mee kan gaan ervaren.

Mijn kernwaarde: Plezier

Als je plezier hebt in wat je doet, dan voed je iedere cel van je lichaam met deze positieve energie. Die energie laat je tot grote hoogte stijgen en daardoor kun je alles bereiken wat je wilt. Niet alleen het plezier met jezelf, maar ik zoek deze kernwaarde ook bij anderen. Als je met plezier samenwerkt, dan werkt dat als een grote vermenigvuldiger.

Volg mij op social media

Dagelijks post ik inspirerende quotes op mijn social media kanalen of deel ik ervaringen uit mijn eigen leven. Mocht het je het leuk vinden om mij op social media te volgen, laten we dan connecten! Je vindt mij hier:


Volg mij op Instagram
Contact mij via Facebook
Stuur een bericht: support@demindsetacademy.nl t.a.v. Jaap

WIL JE WETEN WELKE KERNWAARDEN FEMKE BELANGRIJK VINDT?

WIL JE WETEN WELKE KERNWAARDEN KEVIN BELANGRIJK VINDT?

Boost Your Life Programma

Wil je aan de slag met de meest uitgebreide en doeltreffende mindset-cursus van Nederland?

"The key to succes is to focus on goals, not obstacles."