Femke van der Meer

Mindset Motivator

Mindset. Wat is dat eigenlijk?
Het is de manier waarop je denkt. En hoe je denkt beïnvloedt weer hoe jij je leven leeft en ervaart. Kortom, een positieve mindset draagt bij aan een mooier leven en dat werkt voor mij bijna verslavend. Mijn inspiratie haal ik uit het lezen van boeken, inspirerende gesprekken en de soms onverwachte uitdagingen en obstakels in mijn leven.

Met mijn creativiteit als kernwaarde zoek ik altijd naar nieuwe kansen en oplossingen. Niet alleen zakelijk, maar ook privé, bijvoorbeeld toen ik in scheiding lag en een lange periode alleen voor mijn zoontje moest zorgen. Deze kernwaarde en mijn positieve mindset heeft mij geholpen om daadkrachtig en vol zelfvertrouwen door mijn scheiding heen te komen. Mooie ontwikkelingen en lastige obstakels in je leven maken dat je groeit, als mens. Deze groei heb ik niet altijd bewust ervaren. Sinds ik meer actief met mijn mindset bezig ben ervaar ik mijn persoonlijke groei veel bewuster en daar haal ik veel zelfvertrouwen en motivatie uit. Iets dat ik graag door wil geven. De kernwaarde groei staat dan ook centraal binnen de programma's van De Mindset Academy.

Meer zelfvertrouwen, meer geluksmomentjes, denken in kansen en mogelijkheden en stap voor stap je leven steeds een beetje mooier maken. Het is een keuze én er is een route. Ik ben die route gaan volgen. Een route die mij gelukkiger maakt en vrijheid bezorgd. Ga je met ons mee op reis?

Mijn kernwaarde: Creativiteit

Als ik ergens blij mee ben dan is het wel mijn gave van creativiteit. Dat is dan ook letterlijk de bron van mijn leven. Als ik creatief bezig kan zijn, dan fleur ik helemaal op en ontstaan er mooie ideeën en creaties. Creatief bezig zijn betekent voor mij vanaf niets iets opbouwen. Op die manier kan ik het helemaal naar mijn smaak en idee ontwikkelen en dat is te gek!

Mijn kernwaarde: Groei

Stilstand is achteruitgang en dat laat ik niet gebeuren. Groei is voor mij een belangrijke kernwaarde, omdat vanuit groei een enorme kracht ontstaat. De kracht om jezelf nog verder uit te dagen en het elke dag weer beter te willen doen. Groeien is niet alleen belangrijk voor je ontwikkeling. Het geeft je namelijk ook een goed gevoel.

Mijn kernwaarde: Vrijheid

Vrijheid om te doen waar ik goed in ben tot aan de vrijheid die hoort bij een ondernemer. De vrijheid om mijn werk te doen waar ik wil en wanneer ik wil geeft mij veel energie en extra motivatie. Voor mij is het creëren van financiële vrijheid ook belangrijk zodat ik een onafhankelijke en 'veilige haven' creëer voor mij en mijn zoontje.

Volg mij op social media

Dagelijks post ik inspirerende quotes op mijn social media kanalen of deel ik ervaringen uit mijn eigen leven. Mocht het je het leuk vinden om mij op social media te volgen, laten we dan connecten! Je vindt mij hier:


Volg mij op Instagram
Contact mij via Facebook
Stuur een bericht: support@demindsetacademy.nl t.a.v. Femke

WIL JE WETEN WAAROM JAAP ONZE MINDSET-SPECIALIST IS?

WIL JE WETEN WELKE KERNWAARDEN KEVIN BELANGRIJK VINDT?

Boost Your Life Programma

Wil je aan de slag met de meest uitgebreide en doeltreffende mindset-cursus van Nederland?

"If you want peace of mind, stop fighting with your thoughts."

arrow_drop_up arrow_drop_down