arrow_drop_up arrow_drop_down

De meest inspirerende community van Nederland!

Wanneer je lid bent van De Mindset Academy® krijg je naast de wekelijkse nieuwe inspirerende content, óók automatisch toegang tot onze besloten online community. 


Omdat de koers in jouw leven hoofdzakelijk bepaald wordt door jouw omgeving en dus de mensen waar jij het meest mee omgaat, doen wij er alles aan om voor jou de meest inspirerende omgeving te creëren, waar je dagelijks omringt wordt door de leukste en meest ambitieuze mensen die allemaal het maximale uit hun leven willen halen!

null

Ons doel is om samen zoveel mogelijk successen te kunnen vieren en tegelijkertijd realiseren wij ons dat je alleen successen kan vieren, wanneer je hier wat voor hebt moeten doen. 


"Most of the time you need to sacrifice, to fully enjoy the price"


In De Mindset Academy® kun je op jouw eigen tempo groeien naar de beste versie van jezelf. Niemand bepaalt dit tempo, alleen jijzelf. 

Wanneer je ergens tegenaan loopt in jouw ontwikkeling, dan kun je dit aangeven in onze community in de sectie 'obstakels en blokkades', waar wij klaar staan om je op te vangen en je te begeleiden naar jouw next-level

null

Ook is het vieren van successen erg belangrijk, omdat dit jouw mind stimuleert om keer op keer zijn best voor jou te doen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan, dat wanneer je jezelf beloont voor de overwinningen die je behaalt, je meer kans hebt op het behalen van jouw volgende doelen. Alle reden voor ons dus om daar voldoende aandacht aan te besteden, zodat het avontuur naar Geluk en Succes met de dag leuker en gemakkelijker zal worden voor je!

Onze leden zijn enthousiast, kom het óók zelf ervaren!

Video Aspect Ratio: 16:9

.

Sluit je aan bij onze community met gelijkgestemden

Stel jouw succes niet langer uit en zet vandaag nog de stap naar een leuker leven!

Wij waarderen jou enorm!