arrow_drop_up arrow_drop_down

De Mindset Academy draagt graag een steentje bij...

Hét vaccin in deze Corona-tijd, tegen angst en onzekerheid!

In een woord WAUW.
Deze boost your mind mini cursus heeft mij enorm veel inzicht gegeven. Ik werd bewust gemaakt van mijn oude manier van denken en de effecten hiervan. Met het werkboek kon ik actief aan de slag om dit te veranderen. Mijn mindset is 180 graden gedraaid en ik maak me minder druk, zie meer kansen en zet stappen vooruit.
In deze tijden is het belangrijk dat we niet in paniek raken en ik denk dat de mindset academy het beste vaccin is tegen het corona virus.
Ik ben een grote fan en ik raad de boost your mind mini cursus zeker aan want het is haast niet mogelijk om niet postief te gaan denken na het volgen van de cursus!
Kathy Schaepkens

Kathy Schaepkens

Ondernemer

In één woord WAUW!

Deze boost your mind mini cursus heeft mij enorm veel inzicht gegeven. Ik werd bewust gemaakt van mijn oude manier van denken en de effecten hiervan. Met het werkboek kon ik actief aan de slag om dit te veranderen. Mijn mindset is 180 graden gedraaid en ik maak me minder druk, zie meer kansen en zet stappen vooruit.
In deze tijden is het belangrijk dat we niet in paniek raken en ik denk dat de mindset academy het beste vaccin is tegen het corona virus.
Ik ben een grote fan en ik raad de boost your mind mini cursus zeker aan want het is haast niet mogelijk om niet postief te gaan denken na het volgen van de cursus!

Wat kun je van de gratis Boost Your Mind cursus verwachten?

In deze gratis minicursus ‘Boost Your Mind’ ga je alles leren over bewustwording. Daarna gaan we met je kijken hoe angsten en onzekerheden overwonnen kunnen worden
en hoe jij kansen kan gaan zien maar ook grijpen, ongeacht de omstandigheden waar we mee te maken hebben. Met een aantal inspirerende video’s en slimme opdrachten leer je niet alleen jezelf beter kennen, maar ook hoe vastgeroeste patronen kunnen worden doorbroken.

Deze cursus wordt je gratis aangeboden door het team van de Mindset Academy omdat wij in deze onzekere tijden graag iets passends wilde doen, wat voor iedereen toegankelijk is. Deze minicursus gaat je helpen om de eerste stappen te zetten naar een ijzersterke mindset. Mocht je daarna willen
doorpakken dan kan dat want, de Mindset Academy biedt 4 trajecten aan waarmee jij jouw leven kunt gaan boosten. Bekijk hiervoor onze wesbsite.

De cursus bestaat uit:

Waardevolle video-content over bewustwording, doorbreken van angsten, onzekerheid en over de kansen in deze bijzondere tijd

Mooi voorgegeven werkboek met pakkende opdrachten voor meer inzicht en houvast in deze (voor vele) onzekere tijden
Toegang tot de speciale 'Corona Podcast' door Kevin Brouwer en Jaap Hulsmann
De ultieme Mindset Test met jouw persoonlijke uitslag en score 

Hét vaccin in deze Corona-tijd, tegen angst en onzekerheid!

Behoefte aan meer informatie over De Mindset Academy?

De 'Boost Your Mind' cursus word je aangeboden door: De Mindset Academy

Wij waarderen jou enorm!