arrow_drop_up arrow_drop_down

Volg nu tijdelijk de gratis 'Boost Your Mind' cursus.

Ontdek hier wat deze cursus voor jou kan betekenen.

Videoboodschap voor jou!

Ontdek wat de gratis 'Boost Your Mind' cursus     inhoudt en voor jou kan betekenen

Creëer een positieve mindset met minder angst en onzekerheid!

Wat kun je van de gratis 'Boost Your Mind' cursus verwachten?

In de waardevolle gratis mini-cursus ‘Boost Your Mind’ gaan we je helpen bij het zetten van de eerste stappen om jouw angsten en onzekerheden de baas te worden. Dit doen we door jouw mindset positiever te maken. We gaan je alles leren over bewustwording, hoe je jouw angsten en onzekerheden overwint en hoe je juist kansen kan gaan zien en grijpen, ongeacht de omstandigheden waar je mee te maken hebt.


Video’s en slimme opdrachten
Met behulp van een aantal inspirerende video’s en opdrachten in het bijbehorende werkboek, leer je niet alleen jezelf beter kennen, maar ook hoe vastgeroeste patronen kunnen worden doorbroken. Door de oefeningen in deze cursus grondig te doorlopen zal jouw mindset automatisch veranderen. Je zal merken dat je veel positiever in het leven zal komen te staan. Je zal veel meer kansen en mogelijkheden gaan zien in plaats van obstakels, moeilijkheden en uitdagingen.

Andere handige extra's
Je krijgt binnen de gratis mini-cursus ook toegang tot de speciale ‘Corona-Podcast’, waarin je handvaten en tips aangereikt krijgt door mindset-expert Jaap Hulsmann en Kevin Brouwer. En daarnaast krijg je een uitgebreide uitleg over het 'Boost Your Life' programma waardoor je nog meer inzicht krijgt in wat je nog meer kan leren over mindset, zodat je jouw ideale leven kan gaan leven. 

De Mindset Academy
Deze Boost Your Mind mini-cursus word je gratis aangeboden door De Mindset Academy. Wij weten wat een positieve mindset voor je kan betekenen. Juist in deze onzekere tijden van corona is een ijzersterke mindset van belang om in kansen en mogelijkheden te denken en dat gunnen wij jou ook. Deze mini-cursus gaat jou daarbij helpen!

De cursus bestaat uit:

Waardevolle video’s over bewustwording, het doorbreken van angsten en onzekerheid en het zien van kansen en mogelijkheden.

Een overzichtelijk werkboek met daarin slimme opdrachten, waarmee je inzicht krijgt in jouw huidige mindset en bouwt aan een ijzersterke mindset.
Gratis toegang tot de speciale ‘Corona-Podcast’, waarin je handvaten en tips aangereikt krijgt door mindset-expert Jaap Hulsmann en Kevin Brouwer.
Een link naar de Ultieme Mindset Test die je kan doen, zodat je meer inzicht krijgt in jouw mindset en jouw kennis op het gebied van mindset.

Ga direct aan de slag met de gratis 'Boost Your Mind' cursus

In een woord WAUW!
Deze boost your mind mini cursus heeft mij enorm veel inzicht gegeven. Ik werd bewust gemaakt van mijn oude manier van denken en de effecten hiervan. Met het werkboek kon ik actief aan de slag om dit te veranderen. Mijn mindset is 180 graden gedraaid en ik maak me minder druk, zie meer kansen en zet stappen vooruit. In deze tijden is het belangrijk dat we niet in paniek raken en ik denk dat de mindset academy het beste vaccin is tegen het corona virus.  Ik ben een grote fan en ik raad de boost your mind mini cursus zeker aan want het is haast niet mogelijk om niet postief te gaan denken na het volgen van de cursus!
Kathy Schaepkens

Kathy Schaepkens

Ondernemer

In één woord WAUW!

Deze boost your mind mini cursus heeft mij enorm veel inzicht gegeven. Ik werd bewust gemaakt van mijn oude manier van denken en de effecten hiervan. Met het werkboek kon ik actief aan de slag om dit te veranderen. Mijn mindset is 180 graden gedraaid en ik maak me minder druk, zie meer kansen en zet stappen vooruit. In deze tijden is het belangrijk dat we niet in paniek raken en ik denk dat de mindset academy het beste vaccin is tegen de Corona gekte. Ik ben een groot fan en ik raad de boost your mind mini cursus zeker aan want het is haast niet mogelijk om niet positief te gaan denken na het volgen van de cursus!

Wat kun je van ons 'Boost Your Life' programma verwachten? 

Met de Boost Your Mind mini-cursus heb je op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met wat een ijzersterke mindset voor jou kan betekenen. Wil je meer leren over mindset? En, wil je onder andere meer inzicht krijgen in: waarom de ene persoon gelukkiger en succesvoller is dan de ander, hoe je emoties kan controleren en reguleren, hoe je snel geld kunt verdienen, wat jou echte purpose is, hoe je krachtige relaties creëert, hoe je jouw droompartner kunt vinden, wat jouw persoonlijke doelen zijn en hoe je je door niemand meer laat tegenhouden om jouw ultieme leven te gaan leven? Dan is het Boost Your Life programma iets voor jou. 

De 4 onderdelen van Boost Your Life
Hiernaast zie je de 4 onderdelen waar het totale programma uit bestaat. Elk onderdeel bestaat uit 3 modules. Na het volgen van de, in totaal 12 modules, zal je beschikken over een ijzersterke mindset en zal je leven volledig positief zijn veranderd. Wil je meer weten over ons Boost Your Life programma? Kijk dan op de website. 

Het Boost Your Life programma bestaat uit 4 onderdelen, namelijk:

Boost Your Mindset  (module 1,2,3)

Boost Your Happiness  (module 4,5,6)

Boost Your Connections  (module 7,8,9)

Boost Your Future  (module 10,11,12)

Wil je meer weten over De Mindset Academy en over het 'Boost Your Life' programma?            

De 'Boost Your Mind' cursus word je aangeboden door: De Mindset Academy

Wij waarderen jou enorm!