arrow_drop_up arrow_drop_down

BOOST YOU MIND MINI-CURSUS

Creëer een positieve mindset met minder angst en onzekerheid!

De Boost Your Mind cursus: nu tijdelijk gratis voor jou!

Leef je met angsten en onzekerheden? Ben je op zoek naar mogelijkheden en kansen, maar zie je ze even niet? Heb je veel gedachten die jou in een negatieve stemming brengen? Kortom, kan jouw mind wel een boost gebruiken?

Volg dan nu tijdelijk de  'Boost Your Mind' mini-cursus helemaal gratis! Ontdek in de video hiernaast wat deze cursus voor jou kan betekenen en meld je hieronder aan voor deze gratis cursus.

"Stop being afraid of what can go wrong and start being positive about what can go right."

Wat kan je van de Boost Your Mind cursus verwachten?

In de waardevolle gratis mini-cursus ‘Boost Your Mind’ gaan we je helpen bij het zetten van de eerste stappen om jouw angsten en onzekerheden de baas te worden. Dit doen we door jouw mindset positiever te maken. We gaan je alles leren over bewustwording, hoe je jouw angsten en onzekerheden overwint en hoe je juist kansen kan gaan zien en grijpen, ongeacht de omstandigheden waar je mee te maken hebt.

Video’s en slimme opdrachten
Met behulp van een aantal inspirerende video’s en opdrachten in het bijbehorende werkboek, leer je niet alleen jezelf beter kennen, maar ook hoe vastgeroeste patronen kunnen worden doorbroken. Door de oefeningen in deze cursus grondig te doorlopen zal jouw mindset automatisch veranderen. Je zal merken dat je veel positiever in het leven zal komen te staan. Je zal veel meer kansen en mogelijkheden gaan zien in plaats van obstakels, moeilijkheden en uitdagingen.

Andere handige extra's
Je krijgt binnen de gratis mini-cursus ook toegang tot de speciale ‘Corona-Podcast’, waarin je handvaten en tips aangereikt krijgt door mindset-expert Jaap Hulsmann en Kevin Brouwer. En daarnaast krijg je een uitgebreide uitleg over het 'Boost Your Life' programma waardoor je nog meer inzicht krijgt in wat je nog meer kan leren over mindset, zodat je jouw ideale leven kan gaan leven.

De Mindset Academy
Deze Boost Your Mind mini-cursus word je gratis aangeboden door De Mindset Academy. Wij weten wat een positieve mindset voor je kan betekenen. Juist in deze onzekere tijden van corona is een ijzersterke mindset van belang om in kansen en mogelijkheden te denken en dat gunnen wij jou ook. Deze mini-cursus gaat jou daarbij helpen!

Uit de volgende onderdelen bestaat de cursus:

Leerzame en motiverende video's

De cursus bestaat uit een serie waardevolle en motiverende video’s over bewustwording, het doorbreken van angsten en onzekerheid en het zien van kansen en mogelijkheden. Per thema en onderwerp neemt mindset expert Jaap Hulsmann jou mee aan de hand van praktische voorbeelden.

Een werkboek met waardevolle opdrachten

Naast de video's ontvang je een uitgebreid werkboek waarin een samenvatting staat van de kennis die je hebt opgedaan in de video's. In het werkboek staan ook opdrachten waarmee je aan de slag gaat om ervoor te zorgen dat je de opgedane kennis ook daadwerkelijk gaat toepassen in de praktijk. Alles met als doel dat jij minder angsten en onzekerheden gaat ervaren in jouw leven.

Toegang tot speciale podcast rondom corona

Na alles wat er is gebeurd, zien veel mensen het jaar 2020/2021 als een verloren jaar. Maar, is dit wel zo? In deze podcast geeft Jaap Hulsmann een aantal inzichten en ideeën over de gebeurtenissen in deze tijden waardoor je geïnspireerd zal worden om te kijken en denken in kansen en mogelijkheden.

Exclusieve toegang tot de ultieme Mindset-test

Ontdek wat voor mindset jij hebt onze exclusieve Mindset-test. Wanneer je aan jouw mindset wilt gaan werken, dan is het belangrijk om te weten hoe jouw mindset momenteel is, wat je precies zou willen verbeteren en waar je naar toe wilt gaan. Middels deze test kom je hierachter.

BOOST YOUR MIND MINI-CURSUS

Wil je leven met minder angst en onzekerheid? Pak nu je kans en meld je aan voor de gratis cursus!

Dit zeggen deelnemers over onze mini-cursus:

"Ik heb minder angsten op alle vlakken in mijn leven."
Door deze cursus ben ik veel bewuster geworden van hoe ik denk en waarom ik angsten krijg. Ik heb dit nu beter onder controle en de aanpak gebruik ik nu op meerdere vlakken in mijn privé-leven.

Willemijn H. - 23 jaar

"Angsten en onzekerheden hebben minder invloed op mij."
Het afgelopen jaar bracht mij veel zorgen op zakelijk vlak. Veel gedachten waren gebasseerd op angst. Door de cursus heb ik inzicht gekregen in wat ik anders moet doen en nu ben ik die emoties beter de baas. Ik ben over-all positiever geworden.

Hugo v. B. - 46 jaar 

"Deze cursus heeft mij belangrijke inzichten gegeven in hoe mijn mind werkt."
Ik was mij helemaal niet bewust van de enorme impact van mijn mindset en gedachten. Deze cursus heeft mij hier enorm bewust van gemaakt. Ik volg nu het Boost Your Life Programma en ben nu op alle vlakken aan het leren en positief aan het veranderen.

Isah v. L. - 38 jaar

Wil je gelukkig succesvol worden op álle vlakken in jouw leven? 

Dan biedt het Boost Your Life Programma de oplossing voor jou!

Healthy Cookies