De meest uitgebreide mindset cursus van Nederland


If we don't change, we don't grow. If we don't grow, we aren't living like we should

OVER HET BOOST YOUR LIFE PROGRAMMA

Ben je op dit moment de beste versie van jezelf? Haal je alles uit jouw leven? Ervaar je veel geluk, verbinding en liefde in jouw leven? Leef je een vrij leven? Ben je financieel waar je wilt zijn? Bereik jij jouw doelen? Droom jij jouw dromen of leef jij jouw dromen? Als je op dit moment niet gelukkig en tevreden bent over de kwaliteit van jouw leven, dan biedt het Boost Your Life Programma de oplossing voor jou.

Met de 5 modules van het Boost Your Life Programma ga je persoonlijk groeien. Je gaat bouwen aan een ijzersterke mindset en daar zal jij jouw hele leven lang profijt van gaan hebben. Mindset is namelijk de manier waarop je denkt. Het bepaalt hoe je in het leven staat, hoe je reageert op situaties, wat jouw zelfbeeld is en het is 100% van invloed op de acties die je uitvoert en dus de resultaten die je wel of niet behaalt in het leven. Dit online programma kan jouw leven dus enorm positief gaan veranderen!

Ben je er klaar voor om jouw volgende stap te maken en gelukkig succesvol te worden op àlle vlakken in jouw leven?
Dan kan het Boost Your Life Programma voor jou NU het verschil gaan maken!

"De meest uitgebreide Mindset cursus van Nederland"

WAT GA JE LEREN IN HET BOOST YOUR LIFE PROGRAMMA?

DEEL 1: UPGRADE YOUR MINDSET

Wat is positieve psychologie en wat is de kracht van het nemen van een besluit? Welke geheimen passen succesvolle mensen toe? Tijdens dit onderdeel ga je aan de slag met het klaarstomen van jouw mindset, zodat je in iedere situatie meer succes kunt behalen.

DEEL 2: HEALTH BODY & MIND

Hoe staat het op dit moment met jouw energieniveau? Merk je dat je dagelijks bruist van de energie of kun jij wel wat extra energie en focus gebruiken? Hoe ga jij om met jouw gezondheid en behoud jij die frisse mind? Hoe jij je voelt staat aan de basis van jouw resultaten dus dit is een belangrijke module om te doorlopen.

DEEL 3: IDENTITEIT

In deze module staat één vraag centraal: Wie ben ik? Je gaat middels diverse video's en opdrachten ontdekkenw ie je bent en waar je voor staat. Daarnaast is er aandacht voor de kracht van overtuigen en kijken we naar jouw stamboom en welke impact jouw familie heeft op jou. Je gaat aan de slag met de succes-cycle van jouw leven 

DEEL 4: MAINTAIN YOUR MINDSET 

Nu je een ijzersterke fundering hebt gelegd voor meer geluk en succes in jouw leven, is het nu tijd om deze skills nog meer in de praktijk te gaan brengen. Je gaat de ontdekking doen naar succes en geluk en leert alles over motivatie strategieën. Hoe hou jij je emoties in bedwang en hoe beïnvloed dit jouw geluk? Ook is jouw houding key en krijg je handvatten om.die goed in te zetten.

DEEL 5: RULES OF MONEY

Geld maakt niet gelukkig maar is wel heel elementair voor het creëren van een onbezorgd leven. Leer alles over geld in module 5. Wat is jouw Money Mindset? Het is belangrijk om alles te leren over jouw financiële blauwdruk en verdienmodellen. Deze laatste module van het Boost Your Life programma stoomt jou klaar voor het creëren van meer zekerheid op alle vlakken. 

Ga direct aan de slag met onze Mindset cursus en word gelukkig succesvol op àlle vlakken in jouw leven.

Eenmalige totale investering van €1197,-

Ga direct aan de slag met het Boost Your Life Programma en word gelukkig succesvol op àlle vlakken in jouw leven.


WAT KAN JE NOG MEER VAN ONS VERWACHTEN?

Het Boost Your Life Programma is de meest uitgebreide en doeltreffende mindset-cursus van Nederland. Het programma bestaat uit 5 modules. Elke module bestaat o.a. uit een uitgebreid werkboek met opdrachten, een uitgebreid aanbod aan inhoudelijke videolessen, diverse audiolessen, podcasts, live coaching-momenten en live meditatie-momenten. Daarnaast krijg je toegang tot onze besloten community. Daar vind je ons team en veel andere enthousiaste cursisten die elkaar inspireren en helpen om persoonlijk te groeien en om succes te behalen, zowel op privé als zakelijk vlak. Heel inspirerend dus!


Werkboeken

Het programma bestaat uit 12 modules en dus 12 verschillende werkboeken. Een werkboek omvat gemiddeld 30 tot 50 pagina's.

Video's

Per module (12 stuks) ontvang je een serie inhoudelijke video's waarin we je alles leren over het betreffende thema en jou motiveren om aan de slag te gaan.

Podcasts

We delen elke 2 weken een serie toffe en inspirerende podcasts over mindset-gerelateerde onderwerpen die je thuis of onderweg kunt luisteren.

Besloten community

Laat je inspireren in onze community door ons team en door de mensen die ook het maximale uit hun leven willen halen.

Wat zeggen deelnemers over ons programma?

"Ik ben weer vrolijk en mijzelf geworden."

"De corona-tijd heeft ervoor gezorgd dat ik van een vrolijke jongen veranderde in een negatief persoon. Ik ervaarde zelfs wat depressies. Het programma heeft mij geleerd om anders en positief te denken. Ik ben weer véél meer terugkomen bij mijn ‘eigen ik’ en ben mijzelf nog meer aan het ontwikkelen hierin. Dit heeft een positief effect op mijn werk en relaties."

Frank - 28 jaar

"Ik realiseer nu eindelijk mijn doelen."

"Lange tijd lukte het mij maar niet om mijn gestelde doelen te halen. Ik begreep niet goed waarom. Door het programma is mij dit volkomen helder geworden. Jouw mind en gedachten bepalen jouw acties en kwaliteit van leven. Het bepaalt ook waarom je doelen wel of niet haalt. Ik bereik nu op persoonlijk en zakelijk vlak veel meer. Ik heb meer successen en voel mij een gelukkig mens!"
Marije - 37 jaar
"Als ondernemer ben ik onwijs gegroeid."
"Als ondernemer bevond ik mij in een vicieuze cirkel. Het lukte niet om verder te groeien in omvang en omzet. De bedrijfsresultaten vielen tegen en ik trok niet de juiste klanten aan. Dankzij het programma heb ik veel inzichten gekregen in het 'waarom' dit niet lukte. Ik heb nu andere overtuigingen en ben mij veel bewuster van mijn gedachten en acties. De resultaten binnen mijn bedrijf zijn drastisch veranderd en het gaat nu heel goed."
Sander - 43 jaar

Kies voor persoonlijke groei en een sterke mindset!

Stop met het dromen van je mooiste leven en maak je dromen werkelijkheid!