De meest uitgebreide mindset cursus van Nederland


If we don't change, we don't grow. If we don't grow, we aren't living like we should

OVER HET BOOST YOUR LIFE PROGRAMMA

Ben je op dit moment de beste versie van jezelf? Haal je alles uit jouw leven? Ervaar je veel geluk, verbinding en liefde in jouw leven? Leef je een vrij leven? Ben je financieel waar je wilt zijn? Bereik jij jouw doelen? Droom jij jouw dromen of leef jij jouw dromen? Als je op dit moment niet gelukkig en tevreden bent over de kwaliteit van jouw leven, dan biedt het Boost Your Life Programma de oplossing voor jou.

Met het Boost Your Life Programma ga je persoonlijk groeien. Je gaat bouwen aan een ijzersterke mindset en daar zal jij jouw hele leven lang profijt van gaan hebben. Mindset is namelijk de manier waarop je denkt. Het bepaalt hoe je in het leven staat, hoe je reageert op situaties, wat jouw zelfbeeld is en het is 100% van invloed op de acties die je uitvoert en dus de resultaten die je wel of niet behaalt in het leven.
Dit online programma kan jouw leven dus enorm positief gaan veranderen!

Ben je er klaar voor om jouw volgende stap te maken en gelukkig succesvol te worden op àlle vlakken in jouw leven?
Dan kan het Boost Your Life Programma voor jou NU het verschil gaan maken! Start nu met Boost Your Mindset met een aantrekkelijke korting.

Nu tijdelijke aanbieding die geldig is tot 31 december 2021. De Boost Your Mindset cursus nu van €399 voor €247,-. Pak die kans!

WAT GA JE LEREN IN HET BOOST YOUR LIFE PROGRAMMA?

DEEL 1: BOOST YOUR MINDSET

Wat is positieve psychologie en wat is de kracht van het nemen van een besluit? Welke geheimen passen succesvolle mensen toe? Hoe creëer je een gezonde balans tussen lichaam en geest? Wat is de positieve impact van mediteren? Wat is jouw ware identiteit? En, wat zijn jouw overtuigingen? Tijdens dit onderdeel ga je aan de slag met het klaarstomen van jouw mindset, zodat je in iedere situatie meer succes kunt behalen.

DEEL 2: BOOST YOUR HAPPINESS

Binnen dit onderdeel ontdek je het geheim van pure motivatie, doorzettingsvermogen en wilskracht. Daarnaast ga je het verband tussen geld en geluk leren en ontdek je hoe je geld kan verdienen. Daarnaast ga je de fundering voor jouw droom neerleggen. Wat is de reden dat je doet wat jij doet? Je ontdekt wat jouw echte doel in het leven is en hoe dit alles voor jou zal gaan veranderen, zodra je hiernaar gaat leven.

DEEL 3: BOOST YOUR CONNECTIONS

Na de eerste 2 onderdelen is het tijd voor een ander essentieel fundament in jouw leven, namelijk: liefde en relaties. Door een krachtige methode zal je merken dat er nog een heel ander niveau is van liefde. Ongeacht jouw opvoeding en achtergrond, ga je meer dan ooit van jezelf houden. Je komt er o.a. achter hoe je jouw droompartner kunt vinden. En, we gaan meer de diepte in over de mogelijkheden die het Universum ons biedt.

DEEL 4: BOOST YOUR FUTURE

Nu je een ijzersterke fundering hebt gelegd voor meer geluk en succes in jouw leven, is het nu tijd om deze skills nog meer in de praktijk te gaan brengen. Dit ga je doen door middel van een vastomlijnd toekomstplan. Je ontdekt welke stappen jij moet zetten om dagelijks dichterbij jouw persoonlijke doelen te komen. Je krijgt de sleutel tot pure motivatie en je laat je door niemand meer tegenhouden om jouw ultieme leven te gaan leven.

Ga direct aan de slag met onze Mindset cursus en word gelukkig succesvol op àlle vlakken in jouw leven. Nu de tijdelijke aanbieding verlengd van €399 voor €247,-.

Ga direct aan de slag met het Boost Your Mindset Programma en word gelukkig succesvol op àlle vlakken in jouw leven.


WAT KAN JE NOG MEER VAN ONS VERWACHTEN?

Het Boost Your Life Programma is de meest uitgebreide en doeltreffende mindset-cursus van Nederland. Het programma bestaat uit 4 belangrijke hoofdthema's. Elk hoofdthema bestaat uit 3 modules, dus 12 in totaal. Een module bestaat o.a. uit een uitgebreid werkboek met opdrachten, een uitgebreid aanbod aan inhoudelijke videolessen, diverse audiolessen, podcasts, live coaching-momenten en live meditatie-momenten. Daarnaast krijg je toegang tot onze besloten community. Daar vind je ons team en veel andere enthousiaste cursisten die elkaar inspireren en helpen om persoonlijk te groeien en om succes te behalen, zowel op privé als zakelijk vlak. Heel inspirerend dus! Om je nog meer inzicht te geven in wat je precies gaat leren hebben we alle onderdelen uit ons Boost Your Life Programma uitgebreid omschreven in een brochure. Deze kan je hier downloaden.


Werkboeken

Het programma bestaat uit 12 modules en dus 12 verschillende werkboeken. Een werkboek omvat gemiddeld 30 tot 50 pagina's.

Video's

Per module (12 stuks) ontvang je een serie inhoudelijke video's waarin we je alles leren over het betreffende thema en jou motiveren om aan de slag te gaan.

Podcasts

We delen elke 2 weken een serie toffe en inspirerende podcasts over mindset-gerelateerde onderwerpen die je thuis of onderweg kunt luisteren.

Besloten community

Laat je inspireren in onze community door ons team en door de mensen die ook het maximale uit hun leven willen halen.

Wil je meer weten over wat je gaat leren in het Boost Your Life Programma?

Wat zeggen deelnemers over ons programma?

"Ik ben weer vrolijk en mijzelf geworden."

"De corona-tijd heeft ervoor gezorgd dat ik van een vrolijke jongen veranderde in een negatief persoon. Ik ervaarde zelfs wat depressies. Het programma heeft mij geleerd om anders en positief te denken. Ik ben weer véél meer terugkomen bij mijn ‘eigen ik’ en ben mijzelf nog meer aan het ontwikkelen hierin. Dit heeft een positief effect op mijn werk en relaties."

Frank - 28 jaar

"Ik realiseer nu eindelijk mijn doelen."

"Lange tijd lukte het mij maar niet om mijn gestelde doelen te halen. Ik begreep niet goed waarom. Door het programma is mij dit volkomen helder geworden. Jouw mind en gedachten bepalen jouw acties en kwaliteit van leven. Het bepaalt ook waarom je doelen wel of niet haalt. Ik bereik nu op persoonlijk en zakelijk vlak veel meer. Ik heb meer successen en voel mij een gelukkig mens!"
Marije - 37 jaar
"Als ondernemer ben ik onwijs gegroeid."
"Als ondernemer bevond ik mij in een vicieuze cirkel. Het lukte niet om verder te groeien in omvang en omzet. De bedrijfsresultaten vielen tegen en ik trok niet de juiste klanten aan. Dankzij het programma heb ik veel inzichten gekregen in het 'waarom' dit niet lukte. Ik heb nu andere overtuigingen en ben mij veel bewuster van mijn gedachten en acties. De resultaten binnen mijn bedrijf zijn drastisch veranderd en het gaat nu heel goed."
Sander - 43 jaar

Kies voor persoonlijke groei en een sterke mindset!

Stop met het dromen van je mooiste leven en maak je dromen werkelijkheid!

arrow_drop_up arrow_drop_down