ONZE (ONLINE) LIVE EVENEMENTEN

Live coaching, live meditatie of live training volgen? Bekijk onze agenda!

ONZE (ONLINE) LIVE EVENEMENTEN

Live coaching, live meditatie of live training volgen? Bekijk onze agenda!

AGENDA


Vanuit De Mindset Academy organiseren we diverse (online) live evenementen. Zo houden we regelmatig Live Coaching-sessies en Live Meditaties waarbij we onze cursisten begeleiden in hun groeiproces, inspireren en van nog meer kennis voorzien. Daarnaast organiseren we inspirerende en gezellige meet-ups waarbij we elkaar in levende lijve ontmoeten. Naast deze evenementen geven we ook met regelmaat gratis online trainingen die voor iedereen beschikbaar zijn. Bekijk onze agenda hieronder en noteer de data van het evenement dat je wilt bijwonen.
We zien je graag bij een van onze evenementen verschijnen!

Onze (online) evenementen

7

Sept

19:00

LIVE-COACHING

Onze cursisten krijgen automatisch toegang tot onze Live Coaching events. In deze coach-sessies neemt Jaap Hulsmann je niet alleen mee in de wereld van mindset, maar kun je ook al jouw vragen stellen. Waar je ook staat in jouw leven en het transformatie-proces, het bijwonen van deze live

coaching is enorm waardevol!

7

Sept

20:30

LIVE-MEDITATIE

De balans tussen lichaam en geest is enorm belangrijk in ons dagelijks leven. Daarom organiseren we, naast onze coaching-sessies, ook meditaties. Tijdens een meditatie kom je helemaal tot rust, zodat je weer volledig in je kracht zal staan. De Live Meditaties zijn toegankelijk voor alle cursisten die een programma volgen bij
De Mindset Academy.

-

-
-

GRATIS TRAINING

Met regelmaat geven we een gratis Mindset-Training waar jij bij aanwezig kan zijn. Na het volgen van zo'n gratis training zal jouw kijk op het leven nooit meer hetzelfde zijn. Je zal tot waardevolle inzichten komen die jouw weg naar groei, geluk en succes inzichtelijk zullen maken.

"Education is not the learning of facts, but the training of the mind to think."

Toekomstige evenementen

Okt

20:00

NAJAAR MEET-UP

Op 5 oktober staat onze najaars mindset meet-up gepland. We hopen dat het dan mogelijk is om met 30 mensen bij elkaar te komen voor een inspirerend event. In een informele setting zullen wij tijdens de meet-up waardevolle kennis delen. Onder het genot van een hapje en drankje is het mogelijkheid om te netwerken en van elkaar te leren.

31

Augustus

19:30

ZOMER MEET-UP

Eind Augustus leiden wij de zomer uit met onze End Of Summer Mindset Meet-up. Heel veel mensen kijken dit jaar extra uit naar de zomer van 2021 en willen daarmee een periode achter zich laten. Tijdens deze meet-up zal mindset expert Jaap Hulsmann een inspirerend verhaal houden. Ondernemer en TV presentator Kevin Brouwer geeft een inkijkje in zijn business

en deelt waardevolle tips.

-

-
-

MINDSET LIVE

Mindset Live is een groot evenement waarin we je gaan inspireren en motiveren om te werken aan jouw mindset en dus de kwaliteit van jouw leven. Meer informatie over dit evenement volgt snel!

"Your mind is a powerful thing. When you fill it with positive thoughts, your life will start to change."

Wil je onze live-coaching en live-meditaties bijwonen?

Meld je dan nu aan voor ons Boost Your Life Programma! Met ons programma creëer je een sterke mindset dat bijdraagt aan een succesvol en gelukkig leven!

arrow_drop_up arrow_drop_down